Huolto- ja mittaustyöt

Asbestipurkutöissä käytettävät ilmankäsittelylaitteet (imurit ja alipaineistajat) tulee huoltaa jokaisen kohteen jälkeen. Tämän lisäksi ilmankäsittelylaitteiden tiiveys ja toimintakunto tulee mitata vähintään kerran vuodessa.

Suoritamme myös asiakkaiden/yhteistyökumppaneiden ilmankäsittelylaitteiden huolto- ja mittaustöitä. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta huoltosopimuksesta ja muista huoltopalveluista.

Otsonointityöt

Otsonointi on kemikaalivapaa menetelmä erilaisten hajuhaittojen poistoon asunnoista, autoista, asuntovaunuista ja veneistä. Otsonoinnin avulla voidaan poistaa esimerkiksi savuvahinkojen, tupakan, kosteusvahinkojen ja muiden vastaavien tuomaa epämiellyttävää hajua.

Haastavien kohteiden suojaustyöt ja erikoissiivouspalvelut

Asbestipurkutöissä käytettyjä suojaus- ja siivousmenetelmiä sovelletaan usein myös kohteissa, joiden materiaalit/rakenteet eivät sisällä varsinaisia haitta-aineita, mutta joissa pölynhallinta on ehdottoman tärkeää. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi sairaalat, laboratoriot sekä teollisuuden tuotantotilat, joissa puhtaus on erityisen tärkeää.